De ce Noua Residence 2 este o locație ideală în Brașov?

De ce Noua Residence 2 este o locație ideală în Brașov?

20.01.2023

5 motive pentru care vei iubi zona

Este greu să găsești apartamentul cel mai potrivit pentru tine și familia ta acum în Brașov. În oraș sunt o puzderie de complexuri rezidențiale nou construite sau aflate în construcție, în zone ale orașului complet diferite. A alege apartamentul ideal a devenit la fel de dificil ca a găsi proverbialul ac în carul cu fân. 

Evident, poți lua în considerare foarte multe criterii pentru a definice înseamnă pentru tine și familia ta apartamentul ideal. În acest articol însă ne vom concentra doar asupra unuia: locația. De ce, deci, este complexul Noua 2 construit într-o zonă excelentă? Iată 5 argumente:

1. Apropierea de natură

Aflat în cartierul Noua-Dârste, chiar la ieșirea din oraș spre București, noul complex Noua 2 se înalță la 100 de metri de pădure. Priveliștea asupra Masivului Piatra Mare îți va încânta privirea în diminețile în care vei decide să îți bei cafeluța pe balcon.  Nu este nevoie să te mulțumești doar cu a privi. Este la fel de ușor să mergi într-o drumeție pe munte. La popularul loc de promenadă Muntele Bunloc ajungi cu mașina în doar 3 minute, iar la Dâmbu Morii, de unde poți porni în aventură către Cabana Piatra Mare prin Canionul 7 Scări, in doar 5 minute. Și asta fără să mai pomenim de posibilitatea de a te plimba prin pădurile din apropierea, care sunt la cateva minute de mers pe jos de scara blocului. În plus, tot alături ai și Parcul Noua, cu Parcul Aventura, Grădina Zoologică, locuri amenajate de grătar, lac, locuri de joacă pentru copii și o tiroliană. 

Apropierea de natură ne-a inspirat și în construcția propriu-zisă a blocurilor: în holuri vei avea plante naturale, iar pe acoperiș propria ta grădină cu peste 50 de specii de plante. 

2. Liniște și curățenie

În ultimii ani, Dârste-Noua s-a remarcat clar ca unul din cele mai liniștite și curate cartiere ale Brașovului. Nu în ultimul rând, locația te scutește de aglomerarea de trafic din alte cartiere rezindențiale ale Brașovului. 

3. Facilitățile orașului

Deși aproape de natură și departe de zonele cu trafic, cartierul Dârste-Noua rămâne totuși bine conectat la toate comfortului vieții de oraș. În apropierea complexului ai școli, grădinițe, creșe, parcuri, magazine alimentare și supermaket-uri. Ai la îndemână restaurante, cafenele, reprezentanțe auto, magazine de mobilă și de bricolaj. Iar centrul orașului nu este nici el departe, fie că alegi să mergi cu mașina sau taxi-ul (10 minute) sau cu autobuzul. 

4. Accesibilitate

Construim complexul rezidențial chiar pe Calea București, șoseaua care te duce direct în capitala țării în două ore și jumătate. Iar dacă nu vrei să riști traficul până la București sau vrei sa lucrezi sau să citești în timp ce călătorești, poți lua foarte ușor unul din cele 12 trenuri care pleacă zilnic din Gara Dârste, aflată la 7 minute pe jos de scara blocului.

5. Prestigiul unui cartier istoric

Ca viitor locatar al complexului rezidențial Noua Residence 2, poți fi mândru de cartierul tău. Noua-Dârste nu este cu nimic mai prejos de binecunoscutul Șcheii Brașovului ca și cartier istoric. Purtând numele obiceiului meșteșugăresc istoric principal din zonă - dârstăritul (adică prelucrarea de haine din lână), cartierul a marcat și începuturile industriei la Brașov. Exact pe locul unde se contruiește acum cartierul rezidențial se afla o fabrică de lichior, iar peste drum o fabrică de bere. Și să nu uităm că regele Mihai, ultimul rege al României, își petrecea zile din vacanța de vară în anii de dinaintea războiului la vila lui Beldiman, pe strada Cireșului, pe strada vecină complexului.

Suntem convinși că nu îți va fi ușor să găsești apartament în Brașov la o locație mai bună. Cartierul Noua-Dârste este garanția calității vieții tale: liniște și aer curat, natură din belșug, dar și avantajele comfortului și accesibilității de oraș. 

Kronbau logo
KRONBAU Euro Development S.R.L Reg. No: J08/1948/27.08.2018 CUI RO39792933
Mun. Brasov, Str. Nicolae Iorga, Nr.20, Brasov, 500057, Romania
Copyright 2021 - Kronbau
ANPCANPC