Ferestre folosite la Noua Residence

Ferestre folosite la Noua Residence

26.05.2022

Numele meu este Alexandru și vă invit la o scurtă serie de prezentări video ale materialelor pe care le folosim la finisajele din cadrul proiectului Noua Residence din Brașov. Astăzi vom vorbi despre ferestre.

Fără doar și poate ferestrele sunt un element foarte important al locuinței tale. De ce? Deoarece acestea îți pot asigura atât un confort termic pe perioada sezonului rece dar te pot ajuta să ai un cost redus al facturilor la utilități. În același timp tot ele sunt cele care îți pot oferi un confort fonic sporit în casă dar te pot și ajuta la amenajarea unui design special în interiorul locuinței tale. Per ansamblu utilizarea unor ferestre de calitate poate spori calitatea vieții atât a ta cât și a familiei tale.

În complexul Noua Residence noi utilizăm ferestre de cea mai bună calitate. Acestea sunt confecționate dintr-o combinație de materiale foarte bună. Mai exact pe partea de sticlă ne utilizăm trei foi de sticlă. Fiecare foaie de sticlă are câte o grosime de 4 mm și distanța dintre acestea este de 16 mm. Acestea asigură un confort de transfer termic de 0,6 wați pe metrul pătrat Kelvin, deci foarte bun. Pe partea de profile noi utilizăm profile marca Gealan cu o grosime de 74 de mm și cu 5 camere care de asemenea este o alegere destul de bună. O altă parte importantă a ferestrelor este si feroneria utilizată, în cazul de față, vorbim despre o feronerie marca Maco Mutti Matic care beneficiază de electro galvanizare pasivitate dar și degresare cu ceară. Acestea sunt concepute pentru o utilizare îndelungată și pentru un confort sporit. De asemenea tot aceste geamuri beneficiază și de un profil de etanșare pe exterior.

Toate aceste alegeri au fost făcute ținând cont de faptul că noi construim în Brașov unde după cum bine știți temperaturile medii anuale sunt mai mici decât în restul țării. Astfel noi trebuie să asigurăm tuturor clienților un confort sporit în locuința lor.

Acum ne aflăm în șantier Noua Residence pentru a vă putea demonstra și practic eficiența ferestrelor montate, haideți după mine. Așa cum v-am explicat anterior aceste ferestre beneficiază de trei foi de sticlă iar profilul lor are în interior cinci camere. Dar pe lângă toate acestea ele beneficiază și de un sistem de închidere în opt puncte care ajută la izolare fonică mult mai bună. Exact așa cum vă voi demonstra.

De asemenea te invităm să urmărești și proiectul nostru Noua Residence 2 care este situat în cartierul Dârste pe strada Calea București numărul 254. Este un proiect situat foarte aproape de natură dar care beneficiază în același timp de toate facilitățile orașului. În acest sens poți accesa pagina noastră de Facebook, Noua Residence 2 sau poți găsi mai multe informații pe website ul nostru Nouaresidence2.ro. În același timp te invităm să te abonezi și la canalul nostru.

Îți mulțumim pentru vizionare.

Kronbau logo
KRONBAU Euro Development S.R.L Reg. No: J08/1948/27.08.2018 CUI RO39792933
Mun. Brasov, Str. Nicolae Iorga, Nr.20, Brasov, 500057, Romania
Copyright 2021 - Kronbau
ANPCANPC