5 trucuri pentru a face mutatul mai ușor

5 trucuri pentru a face mutatul mai ușor

20.03.2022

1. Scapă de tot ce nu îți mai trebuie!

Dacă nu ai auzit încă de Marie Kondo, e vremea să afli. O poți găsi pe Internet, în librării și pe Netflix. Este japoneză și o expertă vestită când vine vorba de organizarea lucrurilor din casă. De la ea o să afli că a scăpa de lucrurile care nu își mai aduc bucurie este esențial pentru o viață fericită. Și ce ocazie mai bună de a face asta decât mutatul. Aruncă, dăruiește, reciclează! Vei avea mai puține de cărat. Și mai puține de rearanjat în noua locuință. 

Pregătește-te din timp

Cumpără din timp tot ce ai nevoie. Cutii, etichete, markere, bandă adezivă. Folie cu bule pentru lucrurile fragile. Crede-ne, nu vrei să te trezești că nu ai în ce să cari vaza preferată de porțelan sau că nu mai știi în ce cutie ai pus actele familiei. 

Fii organizat

Fă un inventar al lucrurilor și asigură-te că le împachetezi în așa fel încât să ai acces ușor la cele de care ai nevoie mai repede. E mare tentația să le arunci pe toate în cutii și câteva plase de rafie, dar îți va fi foarte greu la despachetat. 

Schimbă din timp adresa în documentele oficiale

Știi și tu că sunt încă instituții în România care nu au aflat că există email. Schimbă-ți din vreme adresa oficială în buletin, la furnizorii de servicii și celelalte instituții oficiale. 

În sfârșit

Știm că mutatul în locuința ta ideală este un eveniment extraordinar, care te entuziasmează și te bucură fără măsură. Totuși, purtat de euforia momentului, nu uita să iei cu tine cățelul, pisica, copilul sau...capul!

Kronbau logo
KRONBAU Euro Development S.R.L Reg. No: J08/1948/27.08.2018 CUI RO39792933
Mun. Brasov, Str. Nicolae Iorga, Nr.20, Brasov, 500057, Romania
Copyright 2021 - Kronbau
ANPCANPC