Antrenament pentru corp și minte în cartierul Noua - Dârste

Antrenament pentru corp și minte în cartierul Noua - Dârste

10.02.2023

Strămoșii noștri, romanii, ne-au lăsat un dicton: Mens sana in corpore sano, adică ‘O minte sănătoasă într-un corp sănătos’. Dacă te gândești să devii locatar al complexului nostru rezidențial, să știi că oportunitățile de a-ți îngriji trupul nu lipsesc din zonă. 

Poate că printre copiii de la Noua Residence 2 se află un viitor David Popovici. Antrenamentul nu este o problema; la 4 minute cu mașina de complex, în Săcele, clubul Aquablue oferă cursuri pentru toate vârstele, încă de la vârsta de 2 luni și jumate. Mai mult de atât, poți face și cursuri de înot terapeutic. Ce mai aștepți?

Dacă preferi sporturile cu minge, la 10 minute de mers pe jos de Noua Residence 2 poți juca tenis și rugby la Baza Sportivă Noua. Deschis în anul 1986, la Baza Sportivă activează primul club de rubgy privat din România.

Dacă îți plac plimbările prin pădure, află că nu ne lăudăm degeaba cu importanța naturii în dezvoltarea complexului Noua Residence 2. Pădurea este la câteva minute de mers pe jos. Tot aproape sunt și puncte de start pentru explorări mai serioase ale Masivului Piatra Craiului:  Cabana Bunloc, la 7 min cu mașina sau 50 de minute pe jos de complex, sau Dâmbu Morii, la 8 minute cu mașina sau o oră de mers pe jos. 

Și dacă preferi să te antrenezi în sală nu vei fi dezamăgit; cel puțin 5 săli de fitness se află la 6 minute cu mașina sau 30 de minute de mers pe jos de complexul nostru. Printre ele, Natural High, Grand Fitness Astra sau Enjoy Fitness, toate cu review-uri excelente din partea clienților. 

Tu te poți lăuda cu o minte sănătoasă într-un corp sănătos? Cum alegi să te îngrijești de trupul tău?

Kronbau logo
KRONBAU Euro Development S.R.L Reg. No: J08/1948/27.08.2018 CUI RO39792933
Mun. Brasov, Str. Nicolae Iorga, Nr.20, Brasov, 500057, Romania
Copyright 2021 - Kronbau
ANPCANPC